BABY ECHO

Momenteel ben ik tijdelijk gesloten wegens familiale omstandigheden
Voor een afspraak mag je mij een mailtje sturen 


Ontdek uw Baby

Ben je benieuwd naar je baby'tje? Of wil je gerustgesteld worden? 

Breng een bezoek aan Babyness. Je zal er in een gezellige sfeer ontvangen worden. 

Bewonder er je baby'tje via een 2D, 3D & 4D pretecho dankzij de nieuwste technologie.

VROEGTIJDIGE ECHO

Tussen 8 en 12 weken

2D beelden (zwart-wit)

Poging tot 3D & 4D

Hartslag beluisteren

Uitleg over alles wat je ziet

Alle foto's en filmpjes per mail

GESLACHTSBEPALING

Vanaf 14 weken

99% accuraat resultaat

2D beelden (zwart-wit)

Hartslag beluisteren

Uitleg over alles wat je ziet

Alle foto's en filmpjes per mail

ONTMOETING ECHO

Ideaal tussen 24 & 36 weken

2D, 3D & 4D beelden

Hartslag beluisteren

Uitleg over alles wat je ziet

Alle foto's en filmpjes per mail

Meer info

Waarom zou ik een pretecho laten maken?


Bij de gyneacoloog heb je vaak niet lang genoeg de tijd om je baby'tje te bewonderen. Babyness zorgt ervoor dat je dit wel kan. Door je baby'tje vaak te zien tijdens de zwangerschap, wordt je band versterkt. Je hebt maar één keer in je leven, 9 maanden de kans om je baby'tje in je buik te zien groeien. Deze unieke ervaring mag je niet missen! Bovendien kan je alle gemaakte foto's en filmpjes delen, ook met je baby'tje later...
Wat is de beste periode voor een 3D & 4D pretecho?


Alles hangt af van wanneer je je baby'tje wil zien, ideaal is tussen 24 & 36 weken. Tussen 12 en 18 weken Je kan al heel vroeg met een 4D echo beginnen om je kindje volledig in beeld te krijgen. Het gezichtje is dan nog wel erg fijn maar we krijgen een heel mooi totaalbeeld van je baby'tje. Tussen 18 en 24 weken Erg actieve kindjes waarbij handjes zwaaien en voetjes vrolijk in het rond trappelen. Tussen 24 en 36 weken Hier wordt het gezichtje week na week voller en gaan we steeds beter kunnen zien op wie jullie kindje zal lijken. Zolang je baby nog niet ingedaald is kunnen we mooie 4D echo's maken. 36+ weken Hier wordt je baby'tje al te groot en wordt het moeilijk om beelden vast te leggen.
Is een pretecho schadelijk of gevaarlijk?


Het type toestel dat Babyness gebruikt, wordt al 30 jaar in de gynaecologie gebruikt en in deze periode is er nooit enig nadelig effect of schade ondervonden, zowel niet bij de baby als bij de mama. Deze toestellen worden voldoende gekeurd en getest door Europa en door de FDA (zeer strenge Amerikaanse keuringsdienst). Je mag heel gerust zijn want alles gebeurd veilig, gecontroleerd en iedereen is voldoende opgeleid.
Wat is het verschil tussen een 2D, 3D & 4D echo?


2 Dimentionale Echo Bij deze echo zie je enkel zwart-wit beelden. Deze scan laat je 'door het kindje heen kijken', waardoor je de binnenkant heel goed kan zien. Voor mooie beelden is de ligging van het kindje hierbij minder belangrijk, want je kan als het ware door alles heen kijken.

3 & 4 Dimentionale Echo

Door kleur en diepte aan het 2D beeld toe te voegen, krijg je 3D. Laat je het 3D beeld bewegen, dan krijg je 4D. Om goede beelden te krijgen moet je eerst het kindje in 2D op de juiste manier in beeld krijgen om dan naar 3D en 4D beelden over te schakelen.
Welke factoren bepalen een geslaagde 3D & 4D pretecho?


- De ligging van je baby - De medewerking van je baby tijdens de pretecho - Het zicht in je buik Eet of drink zeker iets zoets voor je naar de sessie komt, dan maak je je kindje wakker en actiever!
Wat is een pretecho?


Dit is een niet-medische echo, dit wil zeggen dat er niet naar mogelijke afwijkingen bij de baby gezocht wordt. Indien er iets ongewoons opgemerkt wordt, zal ik u doorverwijzen naar uw arts voor verder medisch onderzoek. Alle echo's worden door middel van een sonde gemaakt via de buik.
Wat als ik een meerling verwacht?


Bij deze soort zwangerschap kan u tot 26 weken 4D echo's laten maken, daarna worden de baby'tjes te groot om nog een duidelijk 4D beeld te krijgen. Opgelet, later in de zwangerschap gaat ook. Aan de hand van je laaste echo, kan ik bepalen of er voldoende vruchtwater aanwezig is om nog mooie beeden te krijgen. U kan deze echo via mail naar info@babyness.be sturen.